IJssalon Het Droomijsje

Eind oktober 2014 hebben we het pand aan het Spuiplein 27 gekocht.

Na een winter hard werken en verbouwen hebben wij eind maart 2015 onze IJssalon Het Droomijsje geopend.

Vanaf maart tot en met oktober is de ijssalon 6 dagen per week open, woensdag is onze vaste sluitingsdag. In de zomervakantie is de ijssalon 7 dagen per week open. In de wintermaanden zijn we in de weekenden open. De actuele openingstijden vindt u op onze facebookpagina.
In de maand december vullen wij onze ijsvitrine met heerlijke ijstaarten.

Ons ijsassortiment is enorm. In onze schepijsvitrine hebben wij keuze uit 24 smaken room-en sorbetijs. Op basis van ons roomijs maken we heerlijke milkshakes. Daarnaast bieden we een ruim softijs assortiment, variërend van een softijs op een hoorntje tot een beker gevuld met softijs, saus naar keuze en bijv. chocolade, koekjes of kersen.

In onze menukaart staan ca. 40 verschillende ijscoupes, waaronder de traditionele ijscoupes (dame blanche etc), ijscoupes met vers fruit, ijscoupes met likeur en specialiteiten ijscoupes.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie, thee of één van onze andere koffiespecialiteiten. Iets lekkers bij de koffie? U heeft bij ons de keuze uit appelbak, diverse soorten pannenkoeken, Brusselse wafels en poffertjes. 

Ook voor slush ice, smoothies en diverse soorten ice coffee kunt u bij ons terecht.

Wij verwelkomen u graag in onze IJssalon Het Droomijsje, Spuiplein 27, Breskens

Bestellijst kerstijstaarten 2023