IJswagens Het Droomijsje

IJswagens

In april 2006 is IJsspecialiteiten Het Droomijsje officieel van start gegaan. Na een maandenlange voorbereiding zijn de eerste routes op vrijdag 7 april 2006 gereden. Sinds die dag bezoeken wij, wekelijks volgens een vast routeschema, een groot aantal kernen in Zeeuws-Vlaanderen. Het melodietje van onze ijswagen is inmiddels een begrip in de regio geworden. De ijswagens rijden van april t/m september.

In 2007 hebben we kunnen uitbreiden met een tweede ijswagen, waarmee we ook wekelijks diverse kernen bezoeken. In de zomer bezoeken we ook een aantal campings in de regio. In de zomermaanden staat er dagelijks een ijswagen op het Veerplein in Breskens.

In onze ijswagens heeft u keuze uit ca. 15 verschillende soorten roomijs Op basis van ons roomijs worden onze milkshakes bereid. Hierbij heeft u keuze uit 9 verschillende smaken. Onze ijscoupes worden ook bereid op basis van ons roomijs en afgewerkt met een topping en slagroom.

Daarnaast bieden we een assortiment suikervrij ijs en verpakt ijs.

In april 2010 is onze 3e ijswagen opgeleverd. Deze ijswagen staat op een groot aantal evenementen in de provincie Zeeland. In deze ijswagen hebben we naast ons ijs assortiment ook diverse soorten smoothies, slush, koffie & thee en gekoelde frisdranken.


Assortiment ijs

Ons roomijs wordt gemaakt op basis van verse volle hoevemelk met een roomgehalte van 14%. Bij de bereiding van het ijs wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ons assortiment roomijs bestaat uit 36 verschillende smaken. Al deze smaken zijn in 1 L verpakking leverbaar voor thuis.

Ons sorbetijs wordt, overeenkomstig Franse normen, bereid met 35% fruit. Sorbet ijs met citrusvruchten hebben een fruitgehalte van 15%. Ons assortiment sorbetijs bestaat uit 18 verschillende smaken. Al deze smaken zijn leverbaar in 2,5 L verpakking voor thuis. Een deel van dit assortiment is leverbaar in 1 L verpakking.

Suikervrij ijs wordt bereid op basis van magere melk, voedingsvezels, maltitol en aspartaam. Dit assortiment bestaat uit een aantal soorten roomijs, ijscoupes en verpakt ijs.


Iets te vieren?

Een verjaardag, barbecue, straatfeest, familiefeest of bedrijfsfeest.....bij iedere feestelijke gelegenheid kunnen we met de ijswagen bij u langskomen om dessert en/of traktatie te verzorgen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.