IJswagens Het Droomijsje

IJswagens

In april 2006 is Het Droomijsje officieel van start gegaan. Na een maandenlange voorbereiding zijn de eerste routes op vrijdag 7 april 2006 gereden. Sinds die dag bezoeken wij, wekelijks volgens een vast routeschema, een groot aantal kernen in Zeeuws-Vlaanderen. Het melodietje van onze ijswagen is inmiddels een begrip in de regio geworden. De ijswagens rijden van april t/m september.

In de zomer bezoeken we ook een aantal campings in de regio. In de zomermaanden staat er dagelijks een ijswagen op het Veerplein in Breskens.
Wilt u weten waar de ijswagen rijdt? Installeer de IJsjesradar app, volg IJswagen Het Droomijsje en ontvang een melding als de ijswagen de straat inrijdt.

In onze ijswagens heeft u keuze uit 22 verschillende soorten room-en sorbetijs. Op basis van ons roomijs worden onze milkshakes bereid. Hierbij heeft u keuze uit verschillende smaken. Onze ijscoupes worden ook bereid op basis van ons roomijs en afgewerkt met een topping en slagroom.

De meeste ijssmaken zijn glutenvrij. Al ons sorbetijs is vegan. 


Iets te vieren?

Een verjaardag, barbecue, straatfeest, familiefeest of bedrijfsfeest.....bij iedere feestelijke gelegenheid kunnen we met de ijswagen bij u langskomen om dessert en/of traktatie te verzorgen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.